Icon_Film icoon

Vers gebakken video,
voor jouw merk.

Icon_Animatie Icoon

Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen? BakerFilms helpt jou je verhaal te vertellen, door het te laten zien. Bekijk ons werk en laat je inspireren.

Video

Naast dat BakerFilms traditioneel met de camera bij jou op bezoek komt, bedenken wij vette concepten die jouw content doet uitblinken. Met krachtige montages maken wij vlotte video’s die lekker wegkijken en indruk maken op jouw doelgroep.

Animatie

In korte tijd jouw concept of dienst op een duidelijke manier uitlichten. Een animatiefilm is dé oplossing voor een gangbare pitch van een ingewikkeld concept.

Wat klanten zeggen

U-nited Detachering
Video afspelen

U-nited Detachering

In 59 seconden wordt het sollicitatieproces van U-nited Detachering uitgelegd. 

Video is onmisbaar!

Hier komt een hele vervende tekst om potentiële klanten te overtuigen om met BakerFilms in zee te gaan.

Het hoeft niet moeilijk

In korte tijd jouw concept of dienst op een duidelijke manier uitlichten. Dé oplossing voor een gangbare pitch van een ingewikkeld concept.

Persoonlijk

Om je visie in beeld brengen moeten we je leren kennen. Het is voor ons dan ook erg belangrijk om direct een goede band te leggen, om zo tot een perfect resultaat te komen.

Altijd vers

Net als bij de bakker om de hoek, kun je van BakerFilms verwachten dat alles vers uit te oven komt. Jouw content wordt speciaal voor jou gemaakt.

Boek een Film of Animatie