Zo werkt het.

Dit is hoe we een...

Bedrijfsfilm maken.

Schrijven.

Als eerste schrijven we een script. Dit wordt de rode draad van de film. We bepalen het doel van je film, de doelgroep en de stijl. Je concept wordt in kaart gebracht en bedenken daar beelden en teksten bij.

Plannen.

Dan is het tijd om te plannen.  We stellen de crew samen en zorgen dat logistiek alles voor elkaar is. Denk hierbij aan zaken als locaties, acteurs of apparatuur. We prikken data om te draaien zodat het leukste kan gaan beginnen, namelijk draaien!

Draaien.

Nu kunnen daadwerkelijk gaan draaien. Samen met de crew reizen we naar de locaties en schieten we fantastische beelden. Verder is het een ervaring die jij en je collega’s niet vaak mee zullen maken. Dus we maken er vooral een leuke dag van!

Monteren.

Als alle beelden gedraaid zijn, gieten we de geschoten beelden in een prachtige montage. We voegen audio en visuele effecten toe aan je film om nog meer impact te creëren.

Conceptversie.

Vervolgens ontvang je een eerste versie van de film. Deze kun je beoordelen op de inhoud en “look ’n feel.” We voeren je feedback door en komen aan bij het einde van het project.

Oplevering.

Tot slot ontvang jij je film in hoge kwaliteit in het gewenste bestandsformaat. Ook bieden wij de mogelijkheid om je film direct op je kanalen te uploaden. Nu kun je met trots je film presenteren!

Zij gingen u voor...

Sandfirden Technics

Sandfirden_video-replacement
Video afspelen

En dit is hoe we een...

Animatie maken.

Schrijven.

Als eerste schrijven we een script. Dit wordt de rode draad van de animatie. We bepalen het doel van je animatie, de doelgroep en de stijl. Je concept wordt in kaart gebracht en bedenken daar beelden en teksten bij.

Ontwerpen.

Vervolgens gaan we de stijl van je animatiefilm uitwerken. Je krijgt verschillende opties en gaan op basis van de stijltest aan de slag.

Voice-over.

Nog voordat we gaan beginnen met animeren, wordt de voice-over van de film ingesproken. Dit wordt de rode draad van de film en we zullen de beelden baseren op basis van de voice-over.

Animeren.

Dan wordt het tijd om je film tot leven te brengen. We brengen beweging in de gemaakte ontwerpen en geven de animatie vorm.

Conceptversie.

Dan ontvang je een “kale” versie van de animatie. Jij beoordeeld de vorm en inhoud, en wij gaan verder met het verfijnen van de animatie.

Oplevering.

Tot slot ontvang jij je animatie in hoge kwaliteit in het gewenste bestandsformaat. Ook bieden wij de mogelijkheid om je film direct op je kanalen te uploaden. Nu kun je met trots je film presenteren!

Zij gingen u voor...

U-nited Detachering

U-nited Detachering
Video afspelen

Ook zo'n cool project?!

Boek een Film of Animatie